Momoyoga – hoe werkt het?

Wij maken gebruik van het online lessysteem van Momoyoga.

Hiermee kan je

  • Lessen boeken of afmelden
  • Lessen betalen
  • Het lesrooster bekijken
  • Het saldo van je strippenkaart bekijken
  • Je gegevens inzien en wijzigen

Ik ben nieuw en wil mij aanmelden voor een proefles
Een proefles is alleen voor nieuwe leden en éénmalig te boeken.
Ben je nieuw en wil je je inschrijven bij Pelican Yoga? Ga dan naar het aanmeldformulier voor een proefles.
Als je na de proefles meer lessen wilt volgen, krijg je van ons een email met een link naar het online rooster, waar je dan je account kunt aanmaken.

Ik ben bestaand lid, hoe werkt het?
Bestaande leden krijgen van ons een email met een link om een account bij Momoyoga aan te maken. Dit is zó gebeurd, je hoeft alleen maar een wachtwoord te verzinnen. Vervolgens kan je een les boeken en betalen.

Hoe boek ik een les?
Ga naar ons online lesrooster en log in. Kies een les en klik op blauwe button ‘Boek nu’. Als je nog geen lesproduct hebt gekocht, wordt je gevraagd dat eerst te doen. Je kunt ook lessen boeken via de Momoyoga app, zie hieronder.

Momoyoga app voor mobiel
Je kunt ook de lessen boeken vanaf de bank. De Momoyoga app is beschikbaar voor Iphone en Android.
Het betalen van de lessen kan helaas nog niet via de app, je wordt dan naar de momoyoga website geleid.

Hoe kan ik mij afmelden voor een les?
Ga naar ons online lesrooster en log in. Zoek de les op waarvoor je je wilt afmelden. Klik op de rode ‘Uitschrijven’ knop en bevestig je keuze. Je kunt je tot 1 uur voor de les afmelden, de geannuleerde les wordt weer bij je saldo geboekt.

Als ik niet naar mijn gebruikelijke les kan, kan ik dan een andere les boeken?
Ja, dat kan, als de andere les nog plek heeft. Dit kan je zien in het online lesrooster.
Annuleer eerst de les die je al geboekt hebt, en meld je daaraan voor een andere les.

Welke lesproducten kan ik kopen?
Je bent voordeligst uit met een strippenkaart van 10 lessen. De strippenkaart is 14 weken geldig. De geldigheidsduur van je strippenkaart gaat pas lopen vanaf de dag dat je je eerste les hebt geboekt. Een losse les kopen kan ook. Kijk hier voor de prijzen.

Om een lesproduct (strippenkaart van 10 lessen of losse les) te kopen ga je naar ons online lesrooster en log in. Klik op ‘Mijn lesrooster’ en vervolgens op de blauwe knop ‘Abonnement of strippenkaart kopen’.

Hoe kan ik de lessen betalen?
Je kunt in het online lessysteem lessen boeken en gelijk betalen. Betalen kan met iDeal, zelf overmaken via internetbankieren of contant betalen in de les. De lessen dienen vooraf betaald te zijn.

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?
Ga naar ons online lesrooster en klik op ‘inloggen’ en ‘wachtwoord vergeten?’.

Hoe kan ik zien wat de geldigheid is van mijn strippenkaart en wat het saldo is?
Ga naar ons online lesrooster en log in. Klik op ‘Mijn lesrooster’ en je ziet de gegevens van het lesproduct dat je gekocht hebt: de geldigheidsduur en het les tegoed. De geldigheidsduur van je strippenkaart begint op de dag dat je je eerste les hebt geboekt.
Wij verlengen de geldigheidsduur van je strippenkaart als er tijdens de schoolvakanties geen lessen worden gegeven omdat de leslocatie De Pelikaan gesloten is.

Is je vraag niet beantwoord?
Neem dan contact met ons op: info@pelicanyoga.nl.

 

Bekijk hieronder het lesrooster: