TRE-Workshop

Wat:  Workshop TRE®
Datum:  Zaterdag 28 januari 2023
Tijd:  12:30 – 16:30 uur
Locatie:  Yogazaal in Buurthuis De Pelikaan, Krommenie
Prijs:  € 87,50 (workshop inclusief boekje)
Maximaal aantal deelnemers: 8 (nog enkele plekken beschikbaar)
Docent: Anja Wartena (mYogi)

 

AANMELDEN

 

Wat is TRE®?
TRE® staat voor Tension Releasing Exercises en is een zelfhulpmethode die je helpt om (spier)spanning of stress los te laten.

In deze workshop leer je een aantal simpele maar effectieve oefeningen waardoor je lichaam gaat trillen en shaken. Hierdoor kan je lichaam spanning en stress ontladen. Tijdens de oefeningen hou je zelf de controle en kan je de oefeningen altijd onderbreken. Dit maakt TRE® een veilige methode.

Het trilmechanisme in de spieren is een natuurlijke reactie van ons lichaam, daarom kan iedereen profiteren van TRE®. Dit trillen van de spieren verhoogt de veerkracht van het lichaam en veroorzaakt een diepe ontspanning die op natuurlijke wijze stress vermindert.

Voor wie is TRE®?
TRE® is dus voor iedereen interessant. Want we hebben allemaal dagelijks met stress of spanning te maken. TRE® helpt bij werkstress, ziekte van een dierbare, overmatige zorgen, conflicten in relaties, fysieke stress of trauma’s door ongelukken om maar een paar voorbeelden te noemen.

Als we spanning niet afbouwen, dan kunnen o.a volgende klachten ontstaan: hoofdpijn, onrustig gevoel, slecht slapen, darmklachten, bovenrug, nek en schouderklachten, prostaatklachten, menstruatieklachten of burn-outklachten. Herken je deze klachten bij jezelf? En wil je meer ontspanning, betere slaap, meer energie en verbetering van je klachten ervaren met behulp van simpele oefeningen die je ook thuis kunt doen? Dan is deze workshop voor jou!

Geef jezelf een cadeau en geef je op voor de TRE®-workshop! Meld je nu aan:


AANMELDEN

 

 

Hoe ziet het programma van de TRE®-workshop eruit?
Met een kleine groep van maximaal 8 personen starten we de workshop met uitleg over wat stress en spanning met je lichaam doet en hoe TRE® kan helpen. Daarna doen we een aantal licht fysieke oefeningen om spanning te ontladen en ontspanning te ervaren. In de pauze verzorgen wij een kop thee met iets lekkers. Na de pauze ga je nog een tweede TRE®-sessie ervaren, zodat de oefeningen beter blijven hangen.

Aan het eind van de workshop krijg je een boekje mee naar huis met informatie en de oefeningen die we gedaan hebben zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Over de TRE®-trainer/docent.

Anja Wartena, yogadocent en TRE®-provider
Anja Wartena, yogadocent en TRE®-provider

Een TRE®-sessie mag alleen door een gecertificeerd TRE®-provider gegeven worden.
Anja Wartena is naast TRE®-provider ook yogadocent en werkt bij de politie als rechercheur. Wil je meer over haar en TRE® weten: Kijk op myogi.nl.

 

 

 

 

 

 

TRE® op YouTube
In deze YouTube video wordt de werking van TRE® uitgelegd, klik op het plaatje:

Korting voor vroegboekers
Is deze workshop iets voor jou? Of voor iemand in jouw omgeving? Geef je op via onderstaande button. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

 

AANMELDEN

 

Heb je nog vragen? Mail naar info@pelicanyoga.nl.