Startdatum yogalessen bekend

Startdatum 18 augustus

Hopelijk gaat het jou en je familie goed!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is een startdatum bekend! De yogalessen beginnen weer in De Pelikaan op dinsdag 18 augustus 2020. Waarom dan pas? Want net als sportscholen, mogen yogascholen ook per 1 juli weer open? Maar De Pelikaan gaat, net als andere jaren, tijdens de schoolvakantie 6 weken dicht is. Eerder starten gaat helaas niet.

Max. 8 yogi’s per les

Andere jaren hebben wij tijdens vakanties nog wel eens op onze thuislocatie yogalessen gegeven. Dat gaat onder de huidige coronamaatregelen helaas niet omdat onze ruimte te klein is. In De Pelikaan is straks plek voor maximaal 8 mensen in het lokaal. Iedereen krijgt dan een matje op 1,5 meter afstand van elkaar.

Coronaprotocol en maatregelen

Begin augustus zullen we iedereen nogmaals mailen met het ‘protocol’ waar we ons in De Pelikaan aan moeten houden. Zoals bijvoorbeeld éénrichtingsverkeer naar het lokaal toe, 1,5 meter afstand houden en verschillende hygiëne maatregelen.

Strippen blijven geldig

Wij zullen ervoor zorgen dat alle nog niet gebruikte strippen geldig zijn als de lessen weer beginnen. Je kunt je zoals gebruikelijk aanmelden voor een les via Momoyoga (website of app). Je krijgt bericht als het nieuwe rooster online staat.

Online yogalessen

Tot die tijd kunnen jullie natuurlijk online yogalessen volgen. Eerder gaven wij in onze nieuwsbrief al de tip om de lessen op het YouTube kanaal van Yoga instituut Dirk Jan Lust (Zaandijk) te volgen. Klik daarvoor hier.

Wij wensen je alvast een fijne vakantie en hopen iedereen in goede gezondheid terug te zien in augustus!

Startdatum yogalessen bekend
Tags:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *