Doe een kwartiertje yoga per dag (tijdens de lockdown)

Beste yogi,

Het ziet ernaar uit dat we voorlopig géén yogalessen mogen geven. De harde lockdown is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Als je de berichtgeving mag geloven, dan gaat de lockdown waarschijnlijk nog langer duren. Wij hebben daarom besloten om jullie weer te informeren als we weer mogen beginnen met de yogalessen.

Blijf op de hoogte via onze website
Het kan natuurlijk zijn dat je onze nieuwsbrief op één of andere manier niet ontvangt of over het hoofd ziet. Daarom zetten wij het belangrijkste nieuws ook op onze website. Check bij nieuwe ontwikkelingen over de lockdown onze nieuwspagina op pelicanyoga.nl/nieuws/.

Thuis yoga doen lastig?
Om toch thuis yoga te kunnen doen, gaven we al eerder als tip om online lessen te volgen via het YouTube kanaal van Yoga-instituut Dirk Jan Lust. Een online les is natuurlijk niet hetzelfde als een ‘echte’ les. Bovendien duren ze een uur of langer. En dan blijkt het ook nog lastig om thuis de rust en concentratie op te brengen voor het doen van zo’n les. Dat is voor ons niet anders.

Doe een lesje van 15 minuten!
Wij raden deze lessen nog steeds aan, maar sinds kort staan er ook lesjes van een kwartier of half uur bij. Net genoeg om je lichaam en je stijve spieren wat losser te maken. En zeg nou zelf, een kwartiertje tijd heb je altijd wel, toch? Gewoon doen!

Klik hier voor Even een kwartiertje yoga
Of doe een halfuurtje Korte les vooroverbuigingen.
Of kies voor een Korte les achteroverbuigingen (ook een half uurtje).

Liefs en vriendelijke groet,

Han & Saskia
Pelican Yoga

Doe een kwartiertje yoga per dag (tijdens de lockdown)
Tags:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *